BINGO

BONUSSÄÄNNÖT

Bingo For Money  joukkue rakastaa auttamalla pelaajat voittavat suuria palkintoja. Olemme lisänneet paljon bonus mahdollisuuksia kaikille pelimme, niin tarjota jokaiselle jäsenelle runsaasti mahdollisuuksia täyttää hänen unelmansa. Meillä on erityinen bonus rivissä kullekin seuraavissa tapauksissa: syntymäpäivä, rekisteröitymisestä, kuinka paljon toimintaa harrastat sivustollamme, jne Tämä on meidän tapa antaa takaisin yhteisöömme ja osoittaa arvostuksemme.

PELITBONUSBINGOMOBIILIKASINO
Casumo500%JaNejNej
Bethard100%NejNejJa
Rizk140%JaJaJa
Cashmio200%NejNejJa

bingo pelit

Talletusbonukset

Kerättyään oman bonus, ensimmäinen bonukset sinulla todennäköisesti kohtaavat  Bingo For Money  ovat ne saat kolmen ensimmäisen talletukset. Nämä bonukset ovat riippuvaisia useita ominaisuuksia kuten talletusten määrästä olet tehnyt, määrä kunkin yhden ja erikoisuuksia, jotka ovat aktiivisia Bonussivustollemme tai muuallakaan mainostamme erityisiä bonukset.

2500% bonus ensimmäisestä 5 talletukset!

Rakastamme keksiä uusia tapoja palkita vuorovaikutuksesi  Bingo For Money , ja yksi tavoista, joilla voimme antaa takaisin yhteisöömme kautta talletusbonuksia (ne heti Play-saldoa, jos panostusvaatimuksia täyttyvät):

  1. Saat  500% talletusbonus  on 1 kpl  hyväksyttyä kaupan.
  2. Saat  500% talletusbonus  on 2 toinen  hyväksytty liiketoimi.
  3. Saat  500% talletusbonus  on 3 rd  hyväksyttyä kaupan.

 

Saanko BONUS Neljännellä vakuudeksi?

Kolmen ensimmäisen bonuksia, tulevaisuudessa käyttöön riippuu siitä, milloin laitat ne – eli mitä tarjouksia meillä menossa sillä hetkellä. Olemme jatkuvasti tuoda sinulle uusia tarjouksia, erikoisuuksia ja turnauksia, joten muista aina pitää silmällä Bonussivustollemme. 

JOHTO talletusbonukset

Toinen suosikki tapoja palkita uskollisia jäseniä on ottaa Tilivastaavamme luoda yksilöllisiä bonuksia. Ne on suunniteltu sinua varten, riippuen asetuksista ja toimintaa, ja jaetaan sinulle yksinomaan.

Paljon onnea vaan BONUS!

Saat myös erityinen bonus syntymäpäivänäsi; se on välillä  $ 25  ja  $ 500 , riippuen VIP tasolla. Voit tämän bonuksen käymällä  asiakastukeen .

Päälle, että kaikki talletus teet syntymäpäivä mukana automaattinen  300% bonus , jonka voit myös kerätä avaamalla  asiakastukeen . Muista, että korkeamman VIP-tason tullut suurempia bonuksia.

CHAT GAME BONUKSET

Olemme erittäin ylpeitä yhteisön loimme, joten olemme aina nauttia palkitsemme jäsentensä suurella chat bonuksia. Olet oikeutettu niitä kun viettää aikaa puhumalla bingo ystävien ja Chat-valvojat, sekä täyttämällä  chat pätevyys sääntöjä . Voit myös kertyä  Chat bonuksia (Bingo Bucks)  kokeilemalla pelejä – tämä bonus tilillesi ylihuomenna pelaat peliä ko.

Happy Hour bonukset

Happy Hour ovat erityisiä väliajoin joissa tarjoamme ainutlaatuisen päivittäin tarjouksia – he tuore ja spontaani, joten pysy kuulolla varmista et menetä niitä!

Tervetuloa takaisin bonukset

Rohkaisemme pelaajia taukoja aika ajoin – se varmistaa terveen online bingo kokemus. Olemme kuitenkin aina enemmän kuin mielellään tervetulleeksi takaisin: tiedät meidän ovi on aina auki! Heti kun liittyä  Bingo For Money , olet tervehditään aivan erityinen  tervetuloa takaisin Bonus  (ei saatavissa pelaajille, jotka ovat luoneet yli yksi tili).

Lisäbonus TIEDOT

Bingo For Money  aina siirtää kaikki bonukset suoraan tilillesi. Jos jostain syystä, bonus ei näy tilisi ajallaan, ota tavoittaa  asiakastuen  ja he nopeasti korjata tilanne sinulle.

BONUS POISTAMINEN

Kun pyydät voiton sekä aktiiviset ja odottavat bonukset poistetaan. Poikkeuksena on, kun et vaatia koko summa – tässä tapauksessa pidät bonus, joka on yhtä suuri tai pienempi kuin kassavarat.

Bonusten väärinkäytöstä

Bingo For Money  toimeenpanee tiukkaa nollatoleranssia koskevat bonusten väärinkäytöstä. Kaikki tällaiset tapahtuma aiheuttaa sulkeminen kyseisen tilin. Pidätämme oikeuden antaa bonus väärinkäyttäjät jäädä järjestelmään, niin kauan kuin ne pysyvät aktiivisina. Ne on kuitenkin enää voi nauttia tarjouksia tai chat bonuksia. Tässä tapauksessa suurin käytettävissä bonus on 10%, ja tilit alennettiin ”Bingo Basic”, ensimmäinen VIP Level (vakio sääntöjä).